Ярославський вкладе $200 млн в ДМЗ і "Суху Балку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославський вкладе $200 млн в ДМЗ і "Суху Балку"

Фондовий ринок
725
Група DCH, яка об’єднує активи українського бізнесмена Олександра Ярославського, в рамках стратегії підвищення ефективності гірничо-металургійного бізнесу створила компанію DCH Steel, яка буде централізовано керувати відповідними активами: Дніпровським металургійним заводом (ДМЗ, Дніпро) і рудником “Суха Балка” (Кривий Ріг).
Згідно з інформацією на офіційному сайті DCH, суть проведених перетворень полягає в тому, щоб оптимальним чином вибудувати систему управління гірничо-металургійними підприємствами на етапі реалізації масштабних інвестиційних проектів.
За інформацією DCH, О.Ярославський планує інвестувати в свій гірничо-металургійний бізнес від $150-200 млн протягом найближчих п’яти років. За рахунок цих капіталовкладень на ДМЗ, зокрема, буде відновлений пічний фонд коксохімічного виробництва і побудована машина безперервного лиття заготовок, а на “Сухій Балці” планується організувати збагачувальну фабрику, освоїти запаси руди на більш глибоких горизонтах, оновити обладнання.
“У процесі поступової вертикальної інтеграції буде сформовано виробничий ланцюжок “видобуток руди – збагачення – агломерація – плавка чавуну”, – йдеться в релізі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас