Акція від Ссloan: перший кредит під 0% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція від Ссloan: перший кредит під 0%

Кредит&Депозит
439
Компанія Ссloan запускає безвідсотковий кредит. Тепер нові клієнти компанії можуть отримати перший кредит і не платити процентну ставку.
У зв’язку з кризою і коливаннями цін багато, навіть цілком забезпечені люди, змушені вдаватися до послуг кредитних організацій. Адже це так прикро, коли не вистачає на придбання бажаної речі. Доводиться збирати, позичати у родичів, розповідати їм про свої проблеми.
Акція від Ссloan: перший кредит під 0%

Безвідсотковий кредит

Для нових клієнтів компанія розробила спеціальну пропозицію — безвідсотковий кредит. Умови оформлення та отримання коштів дуже прості.
Щоб скористатися послугою, не потрібно надавати велику кількість документів. Досить заповнити анкету, внести контактну інформацію (з номером телефону і e-mail), надати фото паспорта та ІПН. На відміну від стандартного банківського підходу, у Ссloan не потрібна довідка про доходи.
Вся процедура автоматизована і не забере багато часу.

Як працює Ссloan

З появою в Україні компанії Ссloan можливість взяти кредит до 10 000 грн без довідки про доходи з’явилася у будь-якої людини від 20 до 65 років. Відмови вкрай рідкісні, а саме оформлення кредиту займає 15-30 хвилин.
Компанія працює цілодобово, тому отримати гроші на карту можна онлайн у будь-який час.

Переваги мікрокредитування в Ссloan

Зверніть увагу, що взяти кредит онлайн можна де завгодно, для цього просто знадобиться смартфон і фотографія паспорта та коду. Вся процедура оформлення проходить за спрощеною процедурою без поручителів.
Для постійних клієнтів компанії діє постійна процентна ставка — 1,33% на день. Також є можливість пролонгувати експрес-кредит до 29 днів без штрафних санкцій.
У цьому перевага Ссloan перед приватними інвесторами: тут можна взяти кредит без ризику на будь-які потреби. Для оформлення заявки можна залишити заявку на сайті, звернутися за телефоном або електронною поштою.

Про компанію

Ссloan — міжнародна фінансова компанія, яка допомагає клієнтам отримати кредит онлайн, без довгих черг і паперової тяганини.
В Україні Ссloan почав діяти з 2016 року. Представництва компанії є в Іспанії, Грузії та Казахстані.
Компанія працює давно, має необхідні документи, ліцензована в Україні. Це дозволяє видавати кредити онлайн всім категоріям клієнтів на банківські карти.
Контакти
м. Киев, вул. Басейна, будинок 6
Телефон:
+38 044 222-77-33 +38 093 583-11-77 +38 097 583-11-77 +38 095 583-11-77
Email: help@ccloan.com.ua
*Під нульовим відсотком мається на увазі відсоткова ставка 0.01% на день
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас