Audi випустить конкурента Tesla Model 3 не раніше 2023 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi випустить конкурента Tesla Model 3 не раніше 2023 року

Фондовий ринок
232
Марка Audi, яка належить концерну Volkswagen Group, вже приступила до розробки компактного седана з повністю електричною силовою установкою.
Ресурс Autocar, посилаючись на заяви головного дизайнера Марка Audi Ліхте (Marc Lichte), повідомляє, що мова йде про автомобіль, який буде порівнянний за габаритами з моделлю Audi A4.
Зазначається, що в основу майбутнього електрокара ляже архітектура PPE (Premium Platform Electric), в розробці якої брали участь фахівці Porsche та Audi. Ця платформа стане основою ряду електромобілів Audi – від масових моделей В-класу до автомобілів сегмента D.
Технічні характеристики майбутнього седана поки що не розкриваються. На комерційному ринку новинка Audi повинна буде скласти конкуренцію «народному» електромобілю Tesla Model 3. Електричний седан марка з чотирма кільцями має намір анонсувати в 2023 році.
Додамо, що до 2025 року Audi представить дванадцять повністю електричних моделей для ключових ринків по всьому світу. При цьому приблизно третину загального обсягу продажів бренду складуть електрифіковані версії автомобілів існуючого ряду. Машини з електроприводом будуть представлені у всіх ключових сегментах — від компактних моделей до автомобілів бізнес-класу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас