СГ "ТАС" визнано безперечним лідером ринку в сегменті "автоцивілки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" визнано безперечним лідером ринку в сегменті "автоцивілки"

Особисті фінанси
17
Страхова група «ТАС» стала володарем престижної премії «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес» як беззаперечний лідер ринку автострахування України в сегменті «автоцивілки».
Нагадаємо, за підсумками минулого року Страхова група «ТАС», зробивши стрімкий ривок та залишивши позаду всіх конкурентів, очолила рейтинг страховиків, що здійснюють обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, як за обсягом залучених за полісами ОСЦПВ платежів, так і за сумою виплат потерпілим.
При цьому, згідно з офіційною статистикою, приріст отриманих за полісами «автоцивілки» платежів порівняно з позаминулим роком склав 66%, що є найвищим показником по ринку. Безперечним лідером ринку стала СГ «ТАС» і за показником абсолютного приросту – 190,9 млн грн.! Загалом, за останніми даними, наразі частка Страхової групи «ТАС» на ринку обов’язкової «автоцивілки» складає понад 11,5%.
Варто також додати, що СГ «ТАС» традиційно входить в число страховиків, що найоперативніше врегульовують страхові випадки з ОСЦПВ, що підтверджується статистикою Моторного (транспортного) страхового бюро України.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас