Павло Царук став переможцем премії "Особистість страхового ринку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павло Царук став переможцем премії "Особистість страхового ринку"

Особисті фінанси
45
Авторитетне ділове видання «Бізнес» в рамках свого традиційного проекту «Фінансовий Оскар» підвело підсумки роботи фінансового ринку України за 2018 рік. Результати дослідження, а також імена володарів престижної премії біло оприлюднено 25 березня.
Слід зазначити, що, окрім власне компаній, визнаних лідерами ринку в тих чи інших його сегментах, експертами журналу визначались найкращі топ-менеджери на ринку банківських та страхових послуг, гідні премії «Банкір року» та «Особистість страхового ринку» відповідно.
Отже, володарем «Фінансового Оскару» в номінації «Особистість страхового ринку» став голова правління СГ «ТАС» Павло Царук!
Павло Царук став переможцем премії "Особистість страхового ринку"
Як зазначають аналітики та експерти, до «трійки» лауреатів премії увійшли топ-менеджери компаній, які користуються репутацією новаторів ринку, які не лише забезпечили стрімкий розвиток очолюваних ними установ, але й зробили вагомий особистий внесок в розбудову вітчизняного страхування в цілому, чим заслужили повагу колег, партнерів та численних клієнтів.
Нагадаємо, аудиторія журналу «Бізнес» вже неодноразово відзначала як Павла Царука, так і СГ «ТАС» у рамках рейтингу «Фінансовий Оскар».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас