День фінансів, 26 березня: платіжний сервіс від Apple, розміри пенсійних надбавок, допомога багатодітним сім'ям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 26 березня: платіжний сервіс від Apple, розміри пенсійних надбавок, допомога багатодітним сім'ям

419
Вівторок, 26 березня: від чого залежить розмір пенсійних надбавок, і як отримати допомогу багатодітним сім’ям.
Три і більше: допомога багатодітним сім’ям. Як повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України, з 1 квітня 2019 року в Україні збільшується допомога багатодітним сім’ям. Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1700 грн. Як отримати виплату – читайте.
Від чого залежить розмір пенсійних надбавок. В Україні в результаті перерахунку середня пенсія станом на 1 березня склала 3033 грн. При цьому у всіх українців розмір надбавки був різний. При перерахунку збільшували не пенсійну виплату (те, що українці отримували на руки з урахуванням усіх надбавок), а розрахунковий розмір пенсії.
Apple представила власний платіжний сервіс. Американська корпорація Apple в понеділок, 25 березня, представила платіжний сервіс Apple Card. Про це написав заступник виконавчого директора від України в МВФ Владислав Рашкован. Що таке Apple Card і як він буде працювати – читайте тут.
Мінфін планує знизити держборг до 50%. Міністерство фінансів ставить за мету знизити державний борг до 50% по відношенню до ВВП. Про це написала міністр фінансів Оксана Маркарова. Ми ставимо нові, більш амбітні цілі – державний борг нижче ніж 50% до ВВП, дефіцит нижче ніж 2,2% і бюджетування на 3 роки з новими бюджетними правилами і повноцінними оглядами витрат, щоб не просто знижувати витрати, а надати більше послуг нашим громадянам на кожну гривню, заявила вона.
Головні загрози для потенційних інвесторів. Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку назвала десять ознак фіктивності інвестиційного проекту або фінансових операцій. Попередження укладено на основі аналізу наявних і вже припинених сумнівних проектів.
Причини зміни ціни залізничних квитків залежно від дня тижня. В “Укрзалізниці” повідомили, що дійсно є регулювання за днями тижня. “У п’ятницю і неділю є вищий коефіцієнт – +10%, відповідно в суботу і середу – менший -10%. Решта днів – коефіцієнт одиниця”, – відзначили в компанії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас