McDonald's купує ізраїльського розробника технологій штучного інтелекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's купує ізраїльського розробника технологій штучного інтелекту

Фондовий ринок
458
Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s Corp. купує ізраїльський ІТ-стартап Dynamic Yield Ltd., лідера в галузі технологій персоналізації та логіки ухвалення рішень.
Про це повідомляється в прес-релізі McDonald’s.
У компанії відзначають, що McDonald’s буде використовувати технології штучного інтелекту для забезпечення ще більш індивідуального підходу до клієнта.
Зокрема, зміняться цифрові покази меню Drive Thru на відкритому повітрі, щоб показати їжу в залежності від часу доби, погоди, поточного трафіку в ресторані і актуальних пунктів меню. Технологія ухвалення рішень також може миттєво пропонувати і показувати додаткові елементи для замовлення клієнта на основі їх поточного вибору.
Після закриття угоди McDonald’s почне впроваджувати цю технологію в Drive Thru в ресторанах в Сполучених Штатах, а потім поширить її на інші провідні міжнародні ринки.
McDonald’s також почне роботу з інтеграції цієї технології у всі точки взаємодії з цифровими пристроями, такими як кіоски для самостійного замовлення і глобальний мобільний додаток McDonald’s.
Сума угоди не називається, проте, за чутками, вона становить близько $300 млн. Це перше придбання McDonald’s за останні кілька років і найбільше за останні два десятиліття.
Нагадаємо, американська мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s не змогла відстояти право на товарний знак Big Mac в Європі, програвши справу проти Supermac.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас