Mastercard інвестує $300 млн в IPO Network — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard інвестує $300 млн в IPO Network

Фондовий ринок
219
Основна близькосхідна платіжна система Network International Holdings Ltd (NI) і американська Mastercard Inc. підписали угоду про стратегічне партнерство для підтримки та прискорення розвитку електронних платежів в Африці і на Близькому Сході.
Як повідомляє прес-служба Network, також вони досягли домовленості про те, що Mastercard стане якірним інвестором у рамках первинного розміщення акцій Network International і вкладе $300 млн.
IPO пройде на Лондонській фондовій біржі (LSE) найближчим часом. Free float планується в обсязі не менше ніж 25% капіталу, при цьому інституційні інвестори (включаючи Mastercard) не можуть отримати частку більш ніж в 9,99%.
Більш детальні умови розміщення, включаючи ціновий діапазон, будуть опубліковані в найближчі тижні, заявляла раніше NI. Остаточна ціна IPO буде визначена за підсумками збору книги заявок, як очікується, в наступному місяці.
Перед виходом на відкритий ринок компанію буде перереєстровано в акціонерне товариство з обмеженою відповідальністю і перейменовано в Network International Holdings plc.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас