Yahoo планує вийти на ринок цифрових валют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo планує вийти на ринок цифрових валют

Фінтех і Картки
211
У травні компанія Yahoo Japan почне торгувати криптовалютами. Вона володіє 40% акцій японської криптовалютної біржі Taotao (раніше BitARG), запуск якої відбудеться через місяць.
За даними Cointelegraph, на платформі з’являться Bitcoin і Ethereum, а також Litecoin, Bitcoin Cash і XRP, в парах з якими буде доступна маржинальна торгівля.
Платформа Taotao вже отримала схвалення регулюючих органів на запуск криптовалютних торгів на японському ринку. Влада країни, після злому біржі Coincheck, прагнула накласти суворі заборони і взяти під контроль всі організації, що здійснюють обміни цифровими грошима.
Планами із запуску криптовалютної біржі представники корпорації Yahoo Japan поділилися ще навесні минулого року. Тоді вони тільки обговорювали часткове придбання біржі BitARG. У проект було вкладено близько $19 млн, протягом року розробники створювали нову обмінну платформу, вивчали методи безпеки клієнтських сервісів. Створити обліковий запис на платформі можна вже зараз, але торги цифровими грошима запустять лише через 2 місяці.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас