Black Iron оголосила про приватне розміщення на $1,5 млн під проект залізорудного родовища — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Black Iron оголосила про приватне розміщення на $1,5 млн під проект залізорудного родовища

Фондовий ринок
179
Канадська гірничорудна компанія Black Iron з активами в Україні оголосила про намір здійснити без посередників приватне розміщення до 25 млн юнітів компанії за ціною 0,06 канадських доларів (CAD) за штуку на суму до $1,5 млн для реалізації проекту будівництва підприємства з випуску концентрату на Шимановському родовищі залізних руд.
Як йдеться в повідомленні Black Iron на Торонтській фондовій біржі, кожен юніт складається з однієї простої акції і половини варанта на купівлю акції за ціною CAD0,09 за акцію протягом наступних трьох років.
У релізі вказується, що в разі зростання курсу акцій до CAD0,15 і вище і утримання їх на цьому рівні протягом 10 днів, компанія має право прискорити дату реалізації варантів до 30 днів з моменту відповідного повідомлення. Крім того на покупців юнітів накладається зобов’язання протягом 4 місяців утриматися від їх продажу.
Згідно з повідомленням, залучені кошти заплановано використати для просування проекту Шимановське (родовище), включаючи забезпечення прав на земельну ділянку, подальші переговори про фінансування будівництва і забезпечення оборотного капіталу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас