Дмитро Замотаєв: "Наш депозитний портфель фізосіб перевищив 1 млрд. грн." — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дмитро Замотаєв: "Наш депозитний портфель фізосіб перевищив 1 млрд. грн."

Особисті фінанси
17
Начальник Департаменту роздрібного бізнесу Глобуса – про депозити в банку.
У кінці-початку року процентні ставки за депозитами фізичних осіб традиційно показують максимум, а з лютого банки починають їхнє зниження. Цього року на стандартну модель поведінки банків наклалися прийдешні вибори, що відстрочило процес на 1,5 місяці. Але вже з початку березня багато банків почали дивитися в бік здешевлення вартості ресурсної бази. Станом на 15 березня близько 25% банків зменшили свої ставки за депозитами як в іноземній, так і в національній валютах. Середнє зменшення склало близько 0,3% в гривні і 0,1% в іноземній валюті. Зниження продовжиться і в другому кварталі 2019 року, якщо в економіці не буде серйозних потрясінь, а НБУ не збільшить облікову ставку.
Якщо оцінювати підсумки минулого року в сегменті депозитів для населення, то Глобус Банк закінчив 2018-й з приростом депозитів фізосіб, наш портфель перевищив 1 млрд. грн.
У mass-сегменті найбільшою популярністю користуються максимально прості депозитні продукти з найбільшим розміром процентної ставки. У ГЛОБУС БАНКУ максимальний дохід клієнтам дозволяє отримувати депозит «Класичний» із щомісячною виплатою відсотків на термін розміщення понад 1,5 років.
У VIP-сегменті клієнти пред’являють до депозитно-накопичувальних продуктів більше вимог. При цьому обирають продукт, виходячи з набору характеристик, де відсоткова ставка є лише одним з параметрів. У нас у VIP-клієнтів найбільшою популярністю користувалися депозитно-карткові продукти на базі елітної картки рівня Platinum, які дозволяють отримати не тільки цікаву ставку на залишок, а й повний набір послуг і привілеїв, що супроводжують власників елітних карт.
Оригінал матеріалу тут
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас