Уніка розпочала спільний проект із іноваційним сервісом для фітнесу gofit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка розпочала спільний проект із іноваційним сервісом для фітнесу gofit

Особисті фінанси
60
Страхова компанія «Уніка» в березні поточного року запустила унікальний спільний проект з інноваційним сервісом для фітнесу GoFit. Тепер клієнти, які купують абонементи GoFit категорії Business або Premium на 30 і більше днів, автоматично отримують страховий захист від Уніка на час занять в спортивних клубах і студіях.
Уніка розпочала спільний проект із іноваційним сервісом для фітнесу gofit
GoFit – це єдиний цифровий абонемент у фітнес центри, тренажерні зали і сотні різних спорт клубів по всій країні. Фітнес клуби, заняття йогою, аеробіка, пілатес, басейн, степ-аеробіка і безліч інших спортивних напрямків доступні клієнтам, які вирішили купити єдиний фітнес абонемент GoFit.
Більше немає необхідності обмежувати себе відвідуванням одноманітних занять, купуючи абонемент на відвідування занять у танцювальній школі, або клубну картку в одну мережу фітнес клубів свого міста. Універсальний абонемент GoFit надає клієнтам можливість отримувати безлімітну насолоду від різноманітних тренувань в кращих спортивних клубах Києва та інших містах України, оплачуючи лише фіксовану вартість фітнес абонемента на місяць.
Цифровий абонемент GoFit можна оформити онлайн всього за пару хвилин на сайті і відразу йти займатися в спортивний клуб або студію.
Надійне забезпечення захисту інтересів своїх клієнтів і партнерів – основне завдання діяльності Страхової компанії «Уніка». Компанія неухильно виконує взяті на себе страхові зобов’язання перед клієнтами. Щомісячний сумарний обсяг виплат клієнтам Уніка в середньому становить 60 млн. грн.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас