TaxFree4U і ПриватБанк дарують клієнтам iPhone X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TaxFree4U і ПриватБанк дарують клієнтам iPhone X

Особисті фінанси
28
Киянка Тетяна Тарасова з’їздила на шопінг в Європу, повернула ПДВ з покупок і ще й виграла iPhone X. Протягом двох місяців TaxFree4U і ПриватБанк проводили акцію, в рамках якої учасники отримали не лише відшкодування ПДВ з покупок в Іспанії, Італії, Франції чи Німеччині, а й цінні подарунки. Головний приз iPhone X виграла киянка Тетяна Тарасова.
Умови акції були прості. При реєстрації в додатку повернення ПДВ TaxFree4U, клієнти вводили акційний код «PRIVAT», а потім робили покупки. Повертаючи ПДВ через додаток TaxFree4U на картку ПриватБанку, клієнти отримували знижку на вікенд у Земмерінгу та можливість виграти iPhone X.
“Не очікувала, що отримаю головний приз, тож приємно здивована. Вже два роки користуюсь TaxFree4U і, на мою думку, сервіс поза конкуренцією. Тільки у TaxFree4U можна отримувати повернення податків навіть із чеків з малими сумами”, – розповіла Тетяна Тарасова.
TaxFree4U – онлайн-сервіс для відшкодування податку на додану вартість (ПДВ), створений спеціально для вигідного шопінгу в країнах Європейського Союзу — Німеччині, Франції, Італії, Іспанії.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас