Надійні депозити — в Таскомбанку! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Надійні депозити — в Таскомбанку!

Особисті фінанси
18
ТАСКОМБАНК підтвердив позиції в ТОП-3 рейтингу надійності депозитів
25 березня 2019 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» підбило підсумки свого вже двадцять четвертого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». За результатами роботи в 2018 році, ТАСКОМБАНК посів 3-є місце в рейтингу, підтвердивши свої позиції серед лідерів ринку.
«Стабільно третю позицію в рейтингу надійності посідає ТАСКОМБАНК. На даний момент це єдиний банк з українським капіталом в ТОП-5 банків з надійними депозитами. За даними НБУ, за 2018 рік ТАСКОМБАНК отримав прибуток 429,257 млн грн, наростивши чистий процентний дохід на 28,5% порівняно з 2017 роком. Також банк на початок 2019 року підтримував долю NPL у кредитному портфелі на рівні 12%, що більш ніж у 2 рази краще, ніж у банках без участі держави в капіталі. За 2018 рік ТАСКОМБАНК наростив власний капітал на 129,97%», — повідомили у Рейтинговому агентстві «Стандарт Рейтинг».
«ТАСКОМБАНК має стійкі позиції на ринку й продовжує демонструвати позитивну динаміку росту. В 2018 році він став першим банком, що завершив угоду зі злиття, об’єднавшись із ВіЕс Банком, та в результаті суттєво укріпив свої позиції за розміром активів серед банків. За результатами минулого року банк на 90% збільшив статутний капітал. Регіональна мережа ТАСКОМБАНКУ збільшилась на третину, зокрема ми значно укріпили свої позиції в західному регіоні країни. Приріст депозитного портфелю фізичних осіб за 2018 рік склав 44%», — прокоментував результати рейтингу Директор з продажів роздрібного бізнесу Денис Раковський.
Також Денис Раковський підкреслив, що ТАСКОМБАНК активно розвивається технологічно й інвестує в розробку нових дистанційних сервісів. Минулого року Банк запустив мобільний гаманець ТАS2U з класичним онлайн-банкінгом, який вже визнаний одним з кращих сервісів 2018 року, а також перший в Україні онлайн-банк для МСБ — ТАС24 Бізнес.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас