Рейтинг фінансового здоров'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг фінансового здоров'я

Особисті фінанси
57
Рейтинг фінансового здоров'я
Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) за підтримки експертів Незалежної асоціації банків України склав рейтинг фінансового здоров’я банків України.
Згідно з дослідженням, більше третини банків України частково не дотримуються нормативів НБУ, що “створює певні виклики для подальшого розвитку банківської системи”.
Але не Universal Bank =)
Серед всіх банків з активами понад 2 мільярди гривень, ми посіли друге місце. Що підтверджує надійність і стабільність на фінансовому ринку!
Рейтинг фінансового здоров'я
“Унікальність рейтингу у використанні підходу до оцінки, який характеризує одночасно показники ефективності і надійності банку. В результаті банк оцінюється з точки зору привабливості як для власних акціонерів, так і для його клієнтів”, – відзначають експерти МЦПД.
Як рахували?
Згідно з методологією, на основі 2 субіндексів:
  • Перший субіндекс узагальнює групу критеріїв, які оцінюють ступінь виконання банком ключових економічних нормативів, таким чином відображаючи його здатність протистояти внутрішнім і зовнішнім ризикам для його діяльності.
  • Другий субіндекс відображає критерії, що оцінюють здатність банку генерувати прибуток і ефективність використання його активів.
За матеріалами:
Універсал Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас