У Китаї представили воднемобіль із запасом ходу 1000 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї представили воднемобіль із запасом ходу 1000 км

Технології&Авто
1995
Китайська компанія Wuhan Grove Hydrogen Automobile Co. представила прототип електромобіля із запасом ходу 1000 км, що працює на водні.
Про це пише autocentre.
“Китайська промисловість активно розвиває сектор електромобілебудування. Але за батарейними EV багато хто забуває про іншу перспективну розробку – електромобіль, що працює на водні”, – пише видання.
Як зазначається, всередині таких транспортних засобів знаходиться своєрідна електростанція, яка розщеплює водень, виділяючи електричний заряд. З точки зору глобальної екологічної ефективності, це краще, ніж електромобілі з традиційними АКБ.
“Водень – найпоширеніший елемент, але сьогодні видобувати його складно і дорого. Тому ідея повинна популяризуватися, чого ми і очікуємо в найближчі роки”, – зазначає автор.
Нова китайська компанія Wuhan Grove Hydrogen Automobile Co. показала свій прототип, який в 2020 році повинен відправитися на конвеєр.
Головна особливість, крім екстравагантного дизайну, — запас ходу, який становить 1000 км.
Виробник каже, що повна заправка займає всього кілька хвилин. Наразі серійний воднемобіль, який пропонує найзначніший запас ходу – Honda Clarity з 750 км.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас