За пошкоджену в Угорщині вантажівку СГ "ТАС" виплатила 690 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджену в Угорщині вантажівку СГ "ТАС" виплатила 690 тис. грн

Особисті фінанси
3
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС». Страхове відшкодування в розмірі 690 тис. грн було перераховано власникові вантажного автомобіля, задіяного в міжнародних перевезеннях товарів.
Аварія із застрахованою за договором «Правильне КАСКО» вантажівкою MAN сталася на території Угорщини. Через погані погодні умови водій не зміг втримати велику машину, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з іншим автомобілем, що рухався тією ж смугою. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено передня частину водійської кабіни ваговоза – зокрема, розбито лобове скло та бампер.
Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, вжила всіх заходів для оперативного вивчення обставин події, що сталася, та її врегулювання. Випадок було визнано страховим, а для визначення обсягу збитків, заподіяних страхувальникові, проведено експертизу, на підставі висновків яких й здійснено страхову виплату.
Нагадаємо, за статистикою минулого року, частка договорів автострахування в портфелі виплат СГ «ТАС» становила 81%. При цьому, за офіційними даними, щоденно Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 2,18 млн грн відшкодувань, з яких 1,83 млн грн – за договорами КАСКО, полісами «Зелена картка» та обов’язкової «автоцивілки».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас