Квартиру Януковича з комунальними боргами здали за $1300 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квартиру Януковича з комунальними боргами здали за $1300

Казна та Політика
2649
Елітну квартиру та два місця в підземному паркінгу на Оболонській набережній, які раніше належали Віктору Януковичу, здали в оренду. Після себе екс-президент залишив борги з комуналки майже на кілька сотень тисяч гривень.
Як відомо, 5-кімнатна квартира розташована в будинку за адресою Оболонська набережна, 15. Її площа становить 240 кв. м. Меблів всередині немає, натомість вона обладнана технікою і каміном на дровах, а на підлозі – мармур і дерево з підігрівом. Здали її терміном на один рік, а право розпоряджатися нерухомістю отримала компанія «СВМ Консалтинг». За словами її директора Володимира Сидоренка, в елітному житлі оселилася жінка.
«Хто орендар, я вам сказати не можу, це конфіденційна інформація. Люди заплатили гроші за оренду і хочуть спокійно жити. Єдине, що можу сказати: квартиру здали фізичній особі — громадянці України», — сказав він.
Директор компанії-розпорядника також заявив, що Віктор Янукович тут ніколи не мешкав, а використовував її тільки для отримання реєстрації ще до обрання президентом.
«Щоб підготувати житло до здачі в оренду, нам довелося повністю демонтувати двері, бо вони були заварені. Всередині не виявилося нічого, крім павутиння у кутках. Політик ніколи в ній не жив і, відповідно, не платив за комунальні послуги, сума яких перевалила за кілька сотень тисяч гривень. Тільки за квартплату щомісяця нараховували по 1,4 тис. грн. Це без урахування газу, який в автономному режимі використовувався котлом для опалення», — розповів Володимир Сидоренко.
І додав, що всі борги повиснуть на плечах Януковича – ні орендар, ні розпорядник не мають наміру їх гасити. Чого він не пояснив – як бути квартиронаймачу в разі, якщо постачальники комунальних послуг відключать житло від світла і газу.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас