Антивірус з Windows 10 з'явився на комп'ютерах Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антивірус з Windows 10 з'явився на комп'ютерах Apple

Фондовий ринок
916
Корпорація Microsoft продовжує активно впроваджувати свої програмні продукти на «чужих» платформах, в тому числі на macOS. Користувачам комп’ютерів Apple став доступний антивірусний додаток “захисник Windows” (Windows Defender ATP). Звісно, назву антивіруса довелося змінити — на macOS він іменується Microsoft Defender ATP.
Щоправда, в рамках періоду обмеженої попередньої оцінки отримати Microsoft Defender зможуть лише підприємства, що використовують у своїй мережі не тільки комп’ютери Apple, але і ПК під управлінням операційної системи Windows. Справа в тому, що для подання заявки на участь у програмі потрібно бути передплатником Microsoft 365 і вказати ID, дізнатися який можна в «Центрі безпеки Захисника Windows (Windows Defender Security Center). Сумісні версії macOS — Mojave, High Sierra і Sierra.
На спеціальній веб-сторінці, де можна подати заявку, сказано, що компанія набирає невелику групу для участі в попередній оцінці. Ті зареєстровані, які будуть обрані як учасники, отримають повідомлення по електронній пошті. Як зазначив віце-президент з продуктів Microsoft Office і Windows Джаред Спатаро (Jared Spataro), успішне впровадження продуктів корпорації на інших платформах почалося з пакету Office, і зараз компанія розвиває цю ідею. Нагадаємо, що Windows Defender є антивірусом за замовчанням в операційній системі Windows 10.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас