Запровадження номера банківського рахунку IBAN в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Запровадження номера банківського рахунку IBAN в Україні

Особисті фінанси
1210
UKRSIBBANK BNP Paribas Group інформує про те, що Національний Банк України ініціював запровадження міжнародного номера банківського рахунку IBAN в України, який стане обов’язковим для клієнтів усіх банків України при здійсненні платежів як у національній, так і в іноземних валютах, у тому числі для транскордонних переказів. Тобто, всі перекази будуть здійснюватися лише з використанням IBAN (замість номеру рахунку та МФО банку).
UKRSIBBANK BNP Paribas Group є активним учасником ініціативи впровадження рахунків у форматі IBAN в Україні та співпрацює з НБУ та іншими банками.
Тому, з 5 серпня 2019 року UKRSIBBANK розпочне відкриття клієнтам нових рахунків у стандарті IBAN, а діючі номери рахунків буде змінювати відповідно до вимог цього стандарту із збереженням діючого номера аналітичного обліку.
У період з 5 серпня до 31 жовтня 2019 року клієнти банку зможуть зазначати у реквізитах розрахункових документів як діючий номер рахунку та код банку, так і номер рахунку у стандарті IBAN. Звертаємо увагу, що по закінченню перехідного періоду, а саме, починаючи з 1 листопада 2019 для здійснення платежів в банках України буде використовуватись тільки номери рахунків у форматі IBAN.
UKRSIBBANK буде своєчасно інформувати клієнтів щодо присвоєння номерів рахунків у форматі IBAN, а також про дату початку перехідного періоду.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас