Таскомбанк і надалі буде підтримувати розвиток українського кіно й кіноіндустрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк і надалі буде підтримувати розвиток українського кіно й кіноіндустрії

Особисті фінанси
10
На прес-конференції в столичному кінотеатрі «Оскар» оголосили номінантів третьої Національної Кінопремії «Золота Дзиґа».
Урочиста церемонія нагородження Кінопремії відбудеться 19 квітня 2019 року в Києві в КВЦ «Парковий». Цього року премію вручатимуть у 20 номінаціях. Офіційним партнером Кінопремії вже втретє є АТ «ТАСКОМБАНК»
Андрій Комаріст, Голова Правління ТАСКОМБАНКУ підкреслив, що підтримка ТАСКОМБАНКОМ Кінопремії та національного кінематографу є невід’ємною частиною корпоративної культури Банку та важливою соціальною місією.
За словами Голови Правління ТАСКОМБАНКУ, вже третій рік поспіль «Золота Дзиґа» збирає під своїм крилом все більшу кількість талантів зі сфери культури, мистецтва та кіноіндустрії, які роблять вагомий внесок у розвиток та просування вітчизняного кіно. Сьогодні українські фільми не лише укріплюють свої позиції в українському прокаті, але й отримують достойну оцінку на міжнародному рівні. Все це є свідченням великого потенціалу нашої індустрії кіно, надихає майстрів на створення нових цікавих робіт.
«Ми раді можливості долучитися до цієї яскравої події знову цього року. Впевнений, що «Золота Дзиґа» 2019 відкриє нам нові імена й подарує неймовірну атмосферу свята», — сказав Андрій Комаріст. Також Голова Правління Банку підкреслив, що ТАСКОМБАНК і далі буде підтримувати розвиток українського кіно та вітчизняної кіноіндустрії.
Уже 9 років ТАСКОМБАНК є незмінним партнером Одеського міжнародного кінофестивалю, котрий виріс до рівня одного з провідних професійних українських та європейських майданчиків інтелектуального кіно. А також стояв біля витоків Національної Кінопремії «Золота Дзиґа».
У прес-конференції з нагоди оголошення номінантів премії «Золота Дзиґа» взяли участь: Вікторія Тігіпко, президент Одеського міжнародного кінофестивалю, ініціатор створення Української Кіноакадемії та Національної Кінопремії; Андрій Комаріст, Голова Правління ТАСКОМБАНКУ; Володимир Войтенко, голова Правління Української кіноакадемії; Анна Мачух, виконавчий директор Української кіноакадемії; Алік Шпилюк, арт-директор Української кіноакадемії та Національної кінопремії; Пилип Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно; Ольга Пантелеймонова, генеральний директор Star Media; Олена Шрамко, керівник зі стратегічних комунікацій «Медіа Групи Україна».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас