Німецька компанія відкриває в Івано-Франківській області третій завод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька компанія відкриває в Івано-Франківській області третій завод

Фондовий ринок
12823
До кінця 2019 року німецька компанія Leoni AG, що має в Україні заводи з виробництва кабельних мереж для автомобілів у м. Стрий (Львівська обл.) і м. Коломия (Івано-Франківська обл.), до кінця поточного року планує відкрити третю чергу заводу в Коломиї.
Про це в ході засідання в Коломиї Ради регіонального розвитку Івано-Франківської області повідомив директор заводу Руслан Грем.
“Сьогодні ми будуємо додатково 12 тис. кв. м, які будуть введені в експлуатацію до кінця року. Зараз на заводі 1,5 тис. працівників з перспективою до 2022 року організувати до 3,5 тис. робочих місць”, — сказав він.
За словами Грема, регіон на сьогодні забезпечений необхідною робочою силою, а на заводі в Стрию на сьогодні працює близько 5,5 тис. працівників.
“Щільність населення регіону на сьогодні дозволяє планувати майбутнє, оскільки регіон забезпечений робочою силою. Так, проблеми з кваліфікованими кадрами були, але для вирішення проблеми Leoni, зокрема, реалізує міні-проект розвитку дуальної освіти на базі Коломийського політехнічного коледжу”, — зазначив директор.
Грем додав, що до місцевого бюджету компанія сплатила у 2018 році близько 27 млн грн, а до держбюджету – 215 млн грн податків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас