"Нафтогаз" почав розслідування операції з продажу газу "ЕРУ Трейдинг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" почав розслідування операції з продажу газу "ЕРУ Трейдинг"

Фондовий ринок
252
НАК “Нафтогаз України” почала розслідування операцій з продажу в кінці 2018 року газу для ТОВЕРУ Трейдинг” і залучила до вивчення потенційного конфлікту інтересів Андрія Фаворова – екс-бенефіціара трейдингової компанії і чинного глави газового дивізіону “Нафтогазу” – незалежного аудитора, повідомила прес-служба НАК.
“Зараз експерти аналізують можливу наявність конфлікту інтересів і дають оцінку окремим операціям, щодо яких виникла підозра в ухиленні від стандартних ринкових практик”, – зазначено в повідомленні.
“Наглядова рада врахувала думку служби комплаєнсу, зробить остаточні висновки за результатами незалежного аудиторського розслідування”, – цитує прес-служба НАК слова глави комітету наглядової ради з аудиту і ризиків Бруно Лескуа.
Раніше ЗМІ оприлюднили службову записку виконавчого директора НАК Юрія Вітренка до керівника служби комплаєнсу, в якій він поставив під сумнів вигідність для “Нафтогазу” низки укладених в кінці 2018 року договорів з “ЕРУ Трейдинг”, екс-бенефіціаром якої був А.Фаворов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас