У кілька кліків: за перший місяць клієнти UKRSIBBANK купили онлайн 8,05 млн дол та 2,5 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У кілька кліків: за перший місяць клієнти UKRSIBBANK купили онлайн 8,05 млн дол та 2,5 млн євро

Особисті фінанси
47
За перший місяць дії нового валютного регулювання в Україні клієнти UKRSIBBANK BNP Paribas Group купили в інтернет-банкінгу UKRSIB online 8,05 млн доларів та 2,5 млн євро. Всього за даними НБУ, з 7 лютого по 11 березня українці купили в інтернеті близько 52 млн дол.
Нагадаємо, що 7 лютого 2019 року UKRSIBBANK став одним з перших банків на українському ринку, який запропонував своїм клієнтам можливість покупки іноземної валюти онлайн, відповідно до закону «Про валюту і валютні операції». Наразі користувачі інтернет-банкінгу UKRSIB online можуть цілодобово здійснювати валюто-обмінні операції за вигідним курсом та без додаткових комісій. Для цього потрібно мати два рахунки – валютний та гривневий. Ліміт на покупку одним клієнтом відповідає еквіваленту 149 тис грн на добу або 1 млн грн на місяць. Ліміт по продаж – 10 млн грн на добу та 100 млн грн на місяць.
UKRSIBBANK прагне зробити фінансове життя своїх клієнтів успішним, безпечним і простим, тому постійно впроваджує нові сервіси та розширює можливості онлайн банкінгу. Наразі переваги UKRSIB online оцінили вже 700 тис клієнтів банку.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас