На каннський фестиваль разом з UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На каннський фестиваль разом з UKRSIBBANK

Особисті фінанси
11
Чим більше розрахунків преміальними картками Mastercard від UKRSIBBANK BNP Paribas Group, тим більше шансів виграти незабутню подорож на Каннський кінофестиваль, що є одним із найпрестижніших і найбільш відвідуваних кінофестивалів світу.
Нагадаємо, що до 5 квітня 2019 року держателі Premium карток Platinum, World Black Edition та World Elite міжнародної платіжної системи Masterсard® можуть взяти участь у розіграші унікальної поїздки на Каннський міжнародний кінофестиваль і вже у травні цього року опинитися за лаштунками однієї з найгучніших кіноподій світу та пройтися червоним килимом поруч з найвідомішими зірками кіномистецтва: всесвітніми акторами та режисерами.
Для участі у акції клієнти UKRSIBBANK мають зареєструватися у програмі Mastercard Більше на сайті https://bilshe.mastercard.ua та активно розраховуватися карткою через POS-термінали у торгівельно-сервісній мережі або інтернет, також накопичувати бали можна картковими оплатами у транспорті.
Зазначимо, що поїздка на кінофестиваль розрахована на двох осіб, які дві доби проживатимуть у Каннах. Також у поїздку враховано переліт, трансфер, проживання, харчування, а ще створення вражаючого образу та мейк-апу для незабутнього виходу на червону доріжку Каннського фестивалю.
Усе починається з перегляду кіно та завершується особливою подією!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас