Tesla пообіцяла зробити свої електрокари швидшими через прошивку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla пообіцяла зробити свої електрокари швидшими через прошивку

Фондовий ринок
1141
Американський виробник електромобілів Tesla випускає оновлення прошивки, яке, як зазначили в компанії, збільшить вихідну потужність всіх автомобілів Model 3 – фактично зробить їх швидшими, тільки попрацювавши з програмним забезпеченням.
“Tesla дистанційно збільшує вихідну потужність всіх Model 3 через оновлення програмного забезпечення… Тому власники Model 3 прокинуться з автомобілем зі швидшим прискоренням і вищою максимальною швидкістю, ніж коли вони лягали спати”, – йдеться в повідомленні.
Таке оновлення може ознаменувати початок нової ери, коли компанії зможуть покращувати функції вже проданих пристроїв за допомогою бездротових оновлень – як в смартфонах, зазначає видання.
Нова версія прошивки Model 3 обіцяє збільшити вихідну потужність “приблизно на 5%”, згідно з скриншотом приміток про оновлення, опублікованих в Reddit.
Як підвищення потужності буде переводитися в швидкість і прискорення, неясно. Але один з користувачів Reddit виявив, що його автомобіль Model 3 Performance прискорився з нуля до 100 км/год всього за 3,29 секунди після оновлення – на відміну від 3,5 секунд, які Tesla рекламувала до цього.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас