Новий спорткар "Тойоти" буде порівняний за ціною з Toyota 86 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий спорткар "Тойоти" буде порівняний за ціною з Toyota 86

Фондовий ринок
630
Тoyota планує розробити і випустити на ринок третій спорткар в своїй лінійці. За розмірами він менший, ніж Toyota 86, але натомість за ціною вони стануть приблизно однаковими.
Про це розповів голова Toyota Gazoo Racing Тетсуя Тада.
У лінійці Toyota зараз є два спортивні автомобілі – Toyota 86 і Supra. Коштують вони, звичайно, дорого. Була надія, що новий тойотівський спорткар буде дешевшим, бо його розміри повинні бути меншими, ніж розміри тих же 86 і Supra. Але тепер після заяви Тетсуя Тада на це розраховувати не варто.
“Багато хто чекає на появу найменшого нашого спорткара. Вони чомусь вважають, що він буде недорогим. Мені доведеться їх розчарувати. Навіть просто розробити невелику модель коштує великих фінансових витрат», — сказав Тада.
Формування ціни нового автомобіля залежить від багатьох факторів. Перш за все, оцінюється вартість його розробки. А ціна розробки однакова що для повнорозмірного позашляховика, що для двомісного спортивного купе. Природно, будь-якому автовиробникові потрібно отримувати прибуток. Якщо та чи інша модель прибутку не дає, її просто знімають з серійного виробництва.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас