Оголошено тендер на реконструкцію Бортницької станції на $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оголошено тендер на реконструкцію Бортницької станції на $1 млрд

Фондовий ринок
520
ПрАТ “АК “Київводоканал” як замовник реалізації проекту оголосив міжнародний тендер з вибору генеральної підрядної організації для виконання будівельних робіт з реконструкції Бортницької станції аерації (БСА), що фінансується за рахунок кредиту Японії на 108,193 млрд японських єн (близько $970 млн).
“Київ починає реалізацію одного з найбільш масштабних інфраструктурних проектів в Україні – реконструкцію Бортницької станції аерації”, – цитує прес-служба Київської міськдержадміністрації мера столиці Віталія Кличка.
Бортницька станція аерації є одним з найбільших комплексів очисних споруд у Східній Європі і єдиною станцією очищення стічних вод у Києві.
Як уточнив “Київводоканал” на своєму сайті, в кінці лютого цього року Японське агентство міжнародного співробітництва JICA, що виступає кредитором від уряду Японії, офіційно погодило всю тендерну документацію.
Кредит надається на 40 років під 0,1% річних з пільговим періодом 10 років. За умовами кредиту, 30% від загальної вартості будівництва має бути спрямовано на товари і послуги, що поставляються з Японії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас