У Google вирішили відмовитися від випуску планшетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Google вирішили відмовитися від випуску планшетів

Фондовий ринок
562
Google зменшує розмір своєї групи розробників для ноутбуків і планшетів, пропонуючи десяткам інженерів і менеджерів пошукати інше місце в компанії. При цьому вже спроектовані пристрої компанія відправить у виробництво і представить в цьому або наступному році.
Про це повідомляє Business Insider з посиланням на власні джерела.
Згідно з одним джерелом, команда розробників апаратного забезпечення мала “купу речей у роботі”, і скорочення кількості інженерів апаратних засобів та програмних менеджерів у команді, ймовірно, “скорочує портфель” продуктів.
Постраждалі співробітники отримали вказівку шукати тимчасові ролі в інших командах Google або Alphabet, що порушує питання про майбутні плани Google щодо устаткування. Втім, пропонуючи співробітникам шукати тимчасові, а не постійні нові ролі, Google може залишити собі можливість маневру.
Крім того, співробітників підрозділу Create, які займаються виробництвом пристроїв, звільняти не стали. Таким чином, в найближчі місяці лінійка продуктів Google, швидше за все, не зміниться. А ось від довгострокових проектів Google відмовиться.
Що стосується ноутбуків, то чутки про Pixelbook 2 циркулювали з моменту апаратної події компанії в жовтні минулого року. Хоча немає ніяких ознак того, що Google планує відмовитися від Pixelbook, скорочення штату передбачає, що Google навряд чи доповнить свою власну лінійку Chromebook більш широким асортиментом продуктів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас