Акція! Подарунки за покупки від Таскомбанку і Mastercard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція! Подарунки за покупки від Таскомбанку і Mastercard

Особисті фінанси
19
ТАСКОМБАНК разом з міжнародною платіжною системою Mastercard запустив акцію для клієнтів Private banking — власників преміальних карток Mastercard World Elite.
Оплачуйте покупки преміальними картками Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ й отримуйте цінні подарунки. За умовами Акції, кожен місяць середи власників преміальних карток Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ, які зроблять протягом місяця мінімум одну успішну розрахункову операцію своєю карткою на загальну суму від екв. 50 000,00 гривень до екв. 200 000,00 гривень, буде розіграно приз на суму в екв. 30 000 гривень (включаючи податки). Чим більше оплат, тим більше шансів на виграш.
Протягом терміну дії Акції визначається п’ять переможців, за результатами кожного календарного місяця, які будуть нагороджені цінними подарунками у вигляді сертифікатів від партнерів ТАСКОМБАНКУ на авіаквитки/ туристичні послуги/ товари особистого користування.
Акція діє з 14 березня до 1 серпня 2019 року включно по всій території України, крім АР Крим та території проведення ООС.
Більш детальну інформацію щодо умов акції можна дізнатися у Вашого персонального менеджера.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас