Toyota і Група PSA оголосили про спільний випуск автомобілів у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota і Група PSA оголосили про спільний випуск автомобілів у Європі

Фондовий ринок
714
Toyota Motor Corporation і Група PSA (PSA) на початку 2019 року оголосили про те, що PSA розширить асортимент комерційних автомобілів сегменту C-Van. Нові авто будуть продаватися в Європі під маркою Toyota. Про це йдеться в спільному прес-релізі двох компаній.
Toyota братиме участь у фінансуванні розробки та організації виробництва майбутнього легкого комерційного автомобіля. Японська компанія делегує виробництво своїх комерційних автомобілів групі PSA передусім заради оптимізації витрат на проектування власних нових силових агрегатів і кузовів.
Також з січня 2021 року спільне підприємство з виробництва компактних моделей A-сегменту Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech s.r.o. (TPCA) в Коліні (Чехія) переходить у фінансову власність компанії Toyota.
Коментуючи угоду, виконавчий віце-президент Toyota Motor Europe Дідьє Леруа сказав: “Сьогоднішнє оголошення відображає взаємодоповнюваність і відмінні відносини, що існують між Групою PSA і Toyota. Наша угода дозволяє кожній компанії використовувати свої сильні сторони і водночас розділяти витрати на технології та розробку. Посилюючи нашу присутність на заводі в Коліні, ми демонструємо філософію Toyota у виробництві автомобілів і на ринку їх збуту та зміцнюємо нашу довгострокову присутність у Європі”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас