Індустріалбанк став прямим агентом міжнародної системи грошових переказів Intelexpress — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк став прямим агентом міжнародної системи грошових переказів Intelexpress

Особисті фінанси
35
Індустріалбанк став прямим агентом міжнародної системи грошових переказів Intelexpress
ВAndrey Lvov межах стратегії розвитку послуг для фізичних осіб Індустріалбанк уклав угоду з міжнародною системою грошових переказів INTELEXPRESS і став прямим агентом.
Клієнти Індустріалбанку зможуть відправляти і отримувати грошові перекази по системі INTELEXPRESS в доларах США і євро, в будь-якому відділенні банку, які представлені в 17 областях України.
INTELEXPRESS надає фізичним особам можливість здійснювати грошові перекази в межах більш ніж 90 країн світу. Основні принципи роботи системи INTELEXPRESS: конкурентні тарифи, миттєвий обмін інформацією, максимально довгий режим роботи пунктів обслуговування і доброзичливе ставлення до клієнтів.
«Система INTELEXPRESS була заснована в Тбілісі в 2006 році, а з 2015-oго року INTELEXPRESS ліцензована Національним банком України як міжнародна система грошових переказів в Україні, що дозволило системі працювати на території нашої країни. За офіційними даними НБУ за 2018 рік, система зайняла третє місце по вхідному потоку грошових переказів в Україну. Ми вдячні нашому партнеру за виявлену довіру до нашого банку. Індустріалбанк завжди працює над поліпшенням якості послуг для клієнті», – зазначив Андрій Львів, директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку.
З тарифами на обслуговування по системі INTELEXPRESS можна ознайомитися тут
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас