Газпром повідомив про ступінь готовності Північного потоку-2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газпром повідомив про ступінь готовності Північного потоку-2

Енергетика
1356
У російському “Газпромі” повідомили про те, що газопровід “Північний потік-2” побудований на третину. На сьогодні проклали близько 830 км труб по дну Балтійського моря, що становить близько 34% готовності проекту, розповіли в російській державній компанії.
“На сьогоднішній день по дну Балтійського моря укладено близько 830 км труб – близько 34% від загальної протяжності газопроводу”, – йдеться в повідомленні “Газпрому” за підсумками робочої зустрічі голови правління Олексія Міллера і голови наглядової ради Uniper (один з партнерів “Газпрому” по “Північному потоку – 2”) Бернхарда Ройтерсберга.
12 березня на пленарній сесії Європарламенту в Страсбурзі було прийнято резолюцію, в якій зазначається, що Росія більше не є стратегічним партнером Євросоюзу, а підписана в 1994 році Угода про партнерство та співробітництво (УПС) потребує перегляду. Резолюцію прийняли 402 голосами “за”, 163 – “проти”, і 89 євродепутатів утрималися. У цій резолюції ЄП заявив, що будівництво трубопроводу “Північний потік-2” має бути зупинено.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас