День фінансів, 13 березня: про мобільний банкінг Привату і Моно, новий літак для МАУ і ціни на депозитарні послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 13 березня: про мобільний банкінг Привату і Моно, новий літак для МАУ і ціни на депозитарні послуги

643
Середа, 13 березня: коли в Києві завершиться опалювальний сезон, і що робити зі зношеними або сумнівними купюрами.
НБУ переглянув ціни на депозитарні послуги. Вартість обслуговування розрахунків у цінних паперах, номінованих у гривні, які здійснюються в рамках однієї депозитарної установи, буде знижена з 300 грн до 50 грн за одну проведену операцію.
«ПриватБанк» попередив про нову схему шахрайства. «ПриватБанк» попередив своїх клієнтів про появу в Україні нової шахрайської схеми з використанням «призових опитувань» в соціальних мережах на шахрайських сайтах, де під приводом виплати грошових коштів за відповіді на кілька запитань шахраї отримують доступ до особистих фінансових даних учасників і списують гроші з карток.
До речі, Finance.ua днями вирішив з’ясувати, у кого мобільний банкінг кращий: monobank vs Приват24? Результати нашого дослідження за 8 критеріями..
Завершення опалювального сезону. Умова від КМДА. Як пообіцяли в КМДА, опалювальний сезон у Києві завершиться, коли протягом трьох днів середня добова температура повітря перевищуватиме 8 градусів тепла.
Що робити зі зношеними або сумнівними купюрами. Як пояснили в НБУ, банки зобов’язані без будь-яких обмежень приймати зношені банкноти за всіма видами платежів, для переказів, для зарахування на рахунки, вклади, акредитиви та обміну на придатні до обігу банкноти. Також громадяни можуть звертатися в банки в разі сумнівів у платіжності або справжності банкнот гривні.
Обман на 70 млн. Учасники групи на чолі з 43-річним чоловіком наживалися на громадянах шляхом повідомлення їм про нібито гарантовану можливість отримання надприбутків на міжнародному фінансовому ринку через створену організацію – фінансову піраміду Forex Trend.
Літак нового типу для МАУ. Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” поповнила флот середньомагістральним вузькофюзеляжним літаком Embraer-195, який почне літати вже в березні. Повітряне судно отримало реєстраційний номер UR-EMG і стало шостим літаком бренду Embraer в парку МАУ
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас