Googlе закриває ще один свій сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Googlе закриває ще один свій сервіс

Фондовий ринок
2749
12 березня 2019 року в Google оголосили про закриття свого месенджера Allo. Додаток працював з 2016 року. Про плани компанії розпрощатися з цим сервісом стало відомо ще в грудні минулого року, але тоді точних дат не називалося. Зараз же оголошення на сайті месенджера Google чітко дає зрозуміти, що час настав.
Таким чином, сьогодні останній день, коли користувачі Allo ще можуть експортувати дані своїх розмов з месенджера. Якщо цього не зробити, інформація з них буде видалена і втрачена назавжди.
Нагадаємо, в серпні цього року також кане в лету і соціальна мережа Google+, яка пропрацювала з 2011 року. Сервіс так і не зміг стати гідним конкурентом популярного Facebook. А поштовий сервіс Google Inbox, запущений в 2014-му пропрацює до кінця березня 2019 року, після чого він також стане історією.
Ці сервіси поповнять кладовище з більш ніж 40 вже закритих проектів, серед яких: Picasa, goo.gl (сервіс для скорочення довгих посилань), Google Spaces, Orkut, Google Reader, Dodgeball, SearchWiki та ін..
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас