"Кредобанк" розширює можливості сервісу "Страхування онлайн" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" розширює можливості сервісу "Страхування онлайн"

Особисті фінанси
93
«Кредобанк» оновив сервіс «Страхування онлайн». Тепер у системі, можна миттєво придбати електронний поліс обов’язкового страхування цивільної правової відповідальності власників транспортних засобів («автоцивілка») без відвідування офісу. Також нещодавно з’явилася можливість придбання електронного полісу туристичного страхування для подорожі за кордон.
Вартість «автоцивілки» можна визначити, просто ввівши реєстраційний номер Вашого автомобіля в поле розрахунку вартості. Система автоматично визначає та оцінює всі параметри, необхідні для розрахунку вартості страхування – місце реєстрації, марку та двигун автомобіля. Сервіс пропонує клієнтові перелік індивідуальних пропозицій від різних страхових компаній з вартістю та можливими знижками та повідомляє, чи має конкретний автомобіль чинний страховий поліс. На сайті також можна замовити безкоштовне інформування про завершення дії страхового полісу «автоцивілки» для конкретного автомобіля за допомогою sms-повідомлення на мобільний телефон. Придбавши електронний договір у однієї з страхових компаній, водієві не обов’язково мати з собою його паперову версію – перевірку на справжність документа будуть здійснювати працівники Національної поліції за реєстраційним номером автомобіля або за номером договору.Також для зручності клієнт отримає електронний поліс на вказану ним е-mail адресу.
Щоб придбати електронний поліс туристичного страхування для подорожі за кордон, досить обрати спосіб доставки «e-mail» та оплатити його вартість платіжною картою онлайн. Після оплати страховий поліс надійде на електронну адресу клієнта та діятиме вже з наступного дня після купівлі, якщо інше не вказане у замовленні.
«Кредобанк» постійно працює над розвитком своїх дистанційних каналів обслуговування. Сьогодні пропозиція «Страхування онлайн», яка дозволяє автоматично розрахувати вартість страхового полісу та обрати з кількох пропозицій найкращих страхових компаній України, отримала нові можливості – відтепер кожен може не тільки придбати страховий поліс без відвідання банку, а й не очікувати на доставку паперової версії та одразу користуватися страховим захистом», – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу АТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.
Сервіс «Страхування онлайн» від «Кредобанку» було запроваджено у 2017 році. Нині він дозволяє придбати поліс обов’язкового страхування цивільної відповідальності власника транспортного засобу, застрахувати автомобіль за програмою «Зелена карта» або ж отримати туристичне страхування для подорожі за кордон. Сервіс створено спільно з партнером – Parasol.Ua. Його можливості доступні клієнтам будь-якого українського банку.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас