На OpenMarket провели 485 успішних земельних аукціонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На OpenMarket провели 485 успішних земельних аукціонів

Казна та Політика
231
На платформі електронних торгів OpenMarketLand (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) відбулися 485 успішних аукціонів щодо прав на оренду землі.
Про це повідомляє генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов у Facebook.
“Земельний ринок в Україні вже працює! Підтвердження того – результати електронних земельних аукціонів OpenMarketLand! 485 успішних земельних аукціонів, майже 38 млн грн – такі наші проміжні результати спільного пілотного проекту з Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру. Конкурентні онлайн-аукціони принесли додатково 23 млн грн”, – написав Вишньов.
Він зазначив, що ці додаткові кошти будуть щорічно надходити до бюджетів місцевих громад і підуть, наприклад, на ремонт доріг, дитсадків, шкіл.
“Ми розробили майданчик OpenMarketLand всього за кілька тижнів з урахуванням всіх законодавчих норм і сьогодні налагодили його успішну роботу. При цьому ми не використовували бюджетних коштів і не отримували грантів. Аукціони відкриті і на сайті Держгеокадастру, де можна подивитися, хто переміг і з ким змагався”, – підкреслив гендиректор СЕТАМ. І подякував за спільну роботу партнерам.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас