Bitmain відчуває сильний дефіцит коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitmain відчуває сильний дефіцит коштів

Фінтех і Картки
2646
Майнінговий гігант криптовалют Bitmain зіткнувся з декількома проблемами одночасно. На компанію подано багато судових позовів, крім того, остання партія майнера Antminer S15 була продана в збиток, оскільки необхідно було погасити борг.
Член Ради директорів Blockstream Самсон Моу розповів про проблеми компанії в серії твітів:
«1. Bitmain вже стикається з численними судовими позовами, причому кількість скарг зростає. Їх складальні, виробничі та ремонтні компанії не отримують оплату і втрачають терпіння. Схоже, що Bitmain загруз у боргах і намагається залучити капітал від нових інвесторів».
Ходять чутки, що компанія вибирає підрозділи для демонстрації потенційним інвесторам, щоб отримати фінансування. Відомо, що прибутковість їх 7-нм чіпів низька, вони конкурентоспроможні приблизно на 60%. Схоже, що компанія переживає не найкращі часи і вже зіткнулася з грошовою кризою.
Тим часом, згідно з позовом, поданим в листопаді минулого року, Bitmain буде зобов’язаний виплатити як компенсацію $5 млн. У заяві пояснюється, що компанія видобувала криптовалюти у власних інтересах на пристроях, що належать клієнтам.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас