Samsung може випустити «бюджетний флагманський» смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung може випустити «бюджетний флагманський» смартфон

Фондовий ринок
1529
Південнокорейська компанія Samsung, за повідомленнями мережевих джерел, має намір представити в поточному році «бюджетний флагманський» смартфон, який виявиться дешевшим за апарати серії Galaxy S10.
В 2019-му Samsung планує випустити як мінімум шість апаратів топового рівня. Це, зокрема, моделі Galaxy S10e, Galaxy S10 і Galaxy S10+, модифікація Galaxy S10 з підтримкою 5G, а також пристрої Galaxy Fold і Galaxy Note 10.
Тепер стало відомо, що південнокорейський гігант також може анонсувати порівняно недорогий смартфон на платформі Snapdragon 855. Стверджується, що вартість цього апарату виявиться нижчою від ціни моделі Galaxy S10e, яка пропонується за $749.
З метою зниження вартості Samsung, на думку спостерігачів, застосує менш якісні матеріали в конструкції корпусу, а також встановить дешевший екран. Крім того, новинка може отримати традиційну одинарну камеру замість подвійного блоку у Galaxy S10e.
Висловлюються припущення, що проектований смартфон поповнить сімейство апаратів Galaxy A. Втім, сама компанія Samsung цю інформацію поки що ніяк не коментує.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас