Міноборони уклало угоду ще з одним постачальником харчування для армії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони уклало угоду ще з одним постачальником харчування для армії

Казна та Політика
434
Міністерство оборони 6 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ “Латориця темп” на поставку продуктів харчування за каталогом на суму 67,15 мільйонів гривень.
Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані в системі “Прозорро”.
“Латориця” виграла ціновий аукціон, запропонувавши поставку на 19% дешевше від очікуваної ціни – 92 млн грн проти 114,31 млн грн.
Однак спочатку Міноборони відхилило найвигіднішу пропозицію через різні претензії. Потім один з найдорожчих конкурентів ПП Василенко Світлана Олександрівна оскаржив перемогу “Латориці”.
Всі претензії “Латориця темп” відбила в Антимонопольному комітеті. В результаті Міноборони через три місяці після аукціону, який відбувся в листопаді 2018 року, уклало договір з фірмою. За цей час вже пройшла частина періоду, на який планували замовити поставку, тому міністерство зменшило замовлення пропорційно скороченню терміну поставки – до 67,15 млн грн.
Аналогічна ситуація склалася ще на одних торгах Міноборони очікуваною вартістю 277,66 млн грн. Їх в листопаді також виграла “Латориця темп” з ціною 210,8 млн грн. Тоді ця компанія запропонувала армії продукти за ринковими цінами, у той час як конкуренти з так званої “кримської групи” пропонували аномально дорогі товари – яйця по 44,40 грн за десяток, курячі стегна по 82,58 грн за кг тощо.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас