IKEA оновила план виходу в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA оновила план виходу в Україну

Фондовий ринок
1172
Шведська компанія IKEA, найбільший в світі ритейлер меблів і товарів для дому, змушена скоригувати плани виходу на український ринок, в зв’язку з затримкою будівництва торгово-розважального центру (ТРЦ) Ocean Mall в Києві. Зокрема, компанія розглядає альтернативні шляхи запуску бізнесу в Україні.
IKEA підтверджує своє прагнення змінювати на краще повсякденне життя українців, пропонуючи доступні товари і рішення для дому. У зв’язку з затримкою будівництва та отримання дозволів ТРЦ Ocean Mall, компанія розглядає альтернативні опції, які дозволять їй вийти на український ринок в найкоротші терміни”, – йдеться в офіційній відповіді компанії на запит агентства “Інтерфакс-Україна”.
У ній вказано, що більш докладна інформація щодо виходу IKEA в Україну “буде оприлюднена, щойно вона стане доступною”.

Довідка Finance.ua:

  • У вересні 2018 року компанія IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину в форматі city store в 2019 році. Об’єкт мав відкритися в київському ТРЦ Ocean Mall.
  • Площа першого магазину IKEA в даному ТРЦ повинна скласти близько 6 тис. кв. м, асортимент буде включати меблі і аксесуари.
  • Розвитком мережі в Україні буде займатися “IKEA Південно-Східна Європа”, що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас