The Boring Company візьметься за будівництво тунелю в центрі Лас-Вегаса (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

The Boring Company візьметься за будівництво тунелю в центрі Лас-Вегаса (схема)

Фондовий ринок
453
Державна організація Las Vegas Convention and Visitors Authority, що займається просуванням Лас-Вегаса як туристичного центру штату Невада, рекомендувала The Boring Company Ілона Маска для створення підземного тунелю, який використовувався б для перевезення людей навколо найбільшого в світі конференц-центру в Вінчестері (LVCC).
За задумом, тунель у формі петлі зв’яже найбільш відвідувані місця Лас-Вегаса: семикілометрову частину бульвару Лас-Вегас під назвою Стріп, міжнародний аеропорт Маккарран і стадіон Лас-Вегас. The Boring Company вважає, що тунель може бути побудований протягом року, що узгоджується з планами LVCC щодо розширення.
За оцінками фахівців, проект обійдеться від 35 до 55 млн доларів, хоча точна вартість стане відома тільки після укладення контракту і затвердження плану робіт. Переговори повинні відбутися в червні поточного року.
Для The Boring Company цей проект дуже важливий, враховуючи останні невдачі компанії. Не так давно вона зіткнулася з протестами активістів Вестсайду і відмовилася від будівництва тунелю під Лос-Анджелесом. Чиказький проект також не здобув належної підтримки.
Будівництво тунелю в Лас-Вегасі було б великою перемогою Маска в просуванні нової системи транспортування. Але тут йому можуть перешкодити таксисти, які свого часу успішно протистояли розвитку монорельсу.
The Boring Company візьметься за будівництво тунелю в центрі Лас-Вегаса (схема)
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас