За хабар в $1 млн: затримано колишніх керівників "Укргазвидобування" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За хабар в $1 млн: затримано колишніх керівників "Укргазвидобування"

Кримінал
551
Працівники Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали і повідомили про підозру двом колишнім високопосадовим працівникам “Укргазвидобування”, викритим в отриманні $1 млн хабаря.
Як повідомляється на сторінці САП у Facebook, за “винагороду” чиновники “Укргазвидобування” підписали договір з приватним товариством про постачання продукції на підприємство.
“Службовцям інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, тобто одержання неправомірної вигоди, вчиненого за попередньою змовою групою осіб. Наразі зазначені особи затримані за ст. 208 КПК України. До суду подане клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою”, — зазначено у повідомленні.
Пізніше генпрокурор Юрій Луценко на брифінгу заявив, що вже найближчим часом підозрюваним буде обрано запобіжний захід.
“Вчора (в четвер, 6 березня. – Ред.) прокурорами міста Києва спільно з колегами з САП було вручено підозри колишнім уже високопосадовцям “Укргазвидобування”, яких викрили в отриманні одного мільйона доларів США неправомірної вигоди. Вчора їм підписали підозру і в найближчі дні їм буде обрано запобіжний захід”, – заявив глава ГПУ.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас