В Україні працюватиме представник місії "Податкові інспектори без кордонів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні працюватиме представник місії "Податкові інспектори без кордонів"

Казна та Політика
285
Мінфін і ДФС залучили закордонного фахівця з питань трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Джанет Фаррелл, яка буде працювати в рамках ініціативи OECD і UNDP Ukraine/ПРООН в Україні “Податкові інспектори без кордонів”.
Про це повідомляється на сторінці Facebook Мінфіну з посиланням на заступника міністра фінансів Сергія Верланова.
“Джанет Фаррелл допоможе ДФС розібрати складні кейси і надасть рекомендації з питань трансфертного ціноутворення. Відзначимо, що вся інформація, надана інспектору, знеособлена, тобто немає ніякого порушення правил конфіденційності інформації”, – йдеться в повідомленні.
У міністерстві вважають, що “Податкові інспектори без кордонів” допоможуть впровадити в Україні кращі світові практики аналізу і аудиту контрольованих операцій. І це стане дієвим засобом боротьби з ухиленням від сплати податків та наповнення держбюджету.
“Це також допоможе українським податковим аудиторам підвищити кваліфікацію у сфері міжнародного оподаткування та якісно реагувати на виклики розмиття податкової бази, що важливо для виконання міжнародних зобов’язань України у рамках реалізації Плану дій BEPS”, – зазначив Сергій Верланов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас