За пошкоджену в пожежі автівку СГ "ТАС" виплатила понад 461 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджену в пожежі автівку СГ "ТАС" виплатила понад 461 тис. грн

Особисті фінанси
10
Інцидент із застрахованим Страховою групою «ТАС» автомобілем Audi A6 стався в Кривому Розі Дніпропетровської області. О пів на першу годину ночі залишена на стоянці біля будинку власника машина раптом спалахнула. Як з’ясували пізніше представники служби з надзвичайних ситуацій, займання виникло в районі моторного відсіку. Водночас, що саме стало причиною пожежі, наразі залишається невідомим, адже розслідування надзвичайної пригоди триває. Варто зазначити, що за лічені хвилини вогонь встиг заподіяти колосальної шкоди, пошкодивши як двигун авто, так і його кузов.
Загальний збиток власника Audi A6, за оцінкою експертів, склав 461100 грн. Саме цю суму оперативно та в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО». Додамо, що авто було застраховано за програмою «5 зірок».
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм страхування, що відрізняють своїм наповненням та ціною. Так, за програмою «1 зірка» СГ «ТАС» відшкодовує власникові збитки в разі знищення чи викрадення його автівки. За програмою «2 зірки», окрім того, відшкодовуються збитки внаслідок пошкоджень, так би мовити, «середньої важкості». Водночас за програмою «3 зірки» СГ «ТАС» також покриває навіть малі збитки. Власники «чотирьохзіркової» програми також мають можливість самостійно обрати СТО, де ремонтуватиметься їх автомобіль, можуть отримати виплату без надання довідки поліції, а також скористатися опцією «Валютний коридор». В свою чергу, програма «5 зірок», окрім всіх переваг інших чотирьох програм, також включає в себе мінімальні строки виплати страхового відшкодування, покриття гідроудару, пошкодження зовнішніх елементів авто, в тому числі номерних знаків, та розширений сервіс.
Мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО» становить 0,99%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас