Amazon розсекретив дату релізу Judgment від авторів Yakuza і ранній доступ за попереднє замовлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon розсекретив дату релізу Judgment від авторів Yakuza і ранній доступ за попереднє замовлення

Фондовий ринок
426
Влітку Sega планує випустити в усьому світі детективний екшен Judgment для PlayStation 4, відгалуження серії Yakuza, що вийшло в Японії в грудні 2018 року. Точну дату релізу компанія ще не оголошувала, але днями вона стала відома завдяки помилці співробітників торгової мережі Amazon. Відповідно до опублікованого завчасно зображення, в інших країнах гра вийде 25 червня. Також стали відомі подробиці бонусів за попереднє замовлення.
Зображення, що з’явилося на сторінці гри на сайті названого магазину, було оперативно видалено, але його встиг зберегти користувач Twitter під ніком Wario64. Додаткову інформацію поширив портал ThisGenGaming, який пізніше теж видалив відповідну статтю. Витоки інформації про терміни виходу – не рідкість для Amazon, але часто співробітники мережі вказують в картках товарів орієнтовні дати, які не збігаються зі справжніми. В даному випадку було опубліковано зображення, дуже схоже на офіційне, тому сумнівів практично не залишається. До того ж, 25 червня – вівторок, стандартний день для західних релізів.
 
Користувачі, які оформлять попереднє замовлення фізичної версії, отримають гру в коробці з двосторонньою обкладинкою і наклейкою Ryu ga Gotoku Studio. За ранню купівлю цифрового видання передбачені тема для PlayStation 4 із зображенням протагоніста і ранній доступ: його власники зможуть почати грати 21 червня.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас