Райффайзен Банк Аваль підтримав дослідження Agrohub Innovation Agenda Report — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль підтримав дослідження Agrohub Innovation Agenda Report

Особисті фінанси
24
Київ. 4 березня. — Інноваційна платформа Agrohub у партнерстві з Райффайзен Банком Аваль презентували результати дослідження Agrohub Innovation Agenda.
Дослідження проходило із лютого по грудень 2018 року і охопило понад 150 топ-менеджерів агрокомпаній середнього земельного банку.
«Маючи значний досвід та експертизу в співпраці з агросектором, Райффайзен Банк Аваль як ніхто інший розуміє, що агрогалузь – це драйвер розвитку економіки України. Вона зможе продовжити успішно конкурувати на світових ринках в майбутньому лише за умови активного впровадження інновацій та адаптації існуючих бізнес-моделей», — зазначив Руслан Співак, директор департаменту корпоративних продуктів та партнерства корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль.
«Вперше продіагностована ціла агрогалузь. Вперше розроблено матрицю зрілості — технологію, що дозволяє агрокомпанії оцінити себе на світовій мапі інновацій і зрозуміти, які наступні кроки робити. Я завжди кажу, що інновації, в кінцевому підсумку, – це про фінансовий результат, — зазначила Юлія Порошенко, засновниця Agrohub. — Завдання звіту – допомогти аграріям зробити вибір технологій для своїх потреб».
У звіті Agrohub Innovation Agenda Report, що зібрав результати дослідження, представлено 130 технологічних рішень, доступних українським аграріям, і 25 кейсів практичного застосування цих рішень. Всі вони зібрані у базу Agrohub Innovation Solutions.
116-сторінковий аналітичний документ доступний всім зацікавленим, ознайомитися зі звітом можна за посиланням https://agenda-report.agrohub.org.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас