Dragon Capital придбав торгово-розважальний центр «Аладдін» у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital придбав торгово-розважальний центр «Аладдін» у Києві

Фондовий ринок
539
Компанія UCPIH Ltd, що входить в групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання торгово-розважального центру «Аладдін» площею 16,466 кв.м у компанії Meyer Bergman. Вартість угоди не розголошується.
Торговий центр «Аладдін», із загальною орендною площею 10 571 кв. м, розташований у густонаселеному житловому районі поруч зі станцією метро «Позняки», неподалік від торгового центру «Піраміда», який компанія Dragon Capital придбала у 2016 році.

Довідка Finance.ua:

  • Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році у Києві та має успішний 19-річний досвід прямих інвестицій в Україні.
  • UCPIH Ltd (Ukrainian Commercial Property Investment Holding) — це інвестиційний холдинг, що входить до групи Dragon Capital і спеціалізується на інвестиціях в комерційну нерухомість. Мажоритарним акціонером холдингу є Dragon Capital Investments Limited.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас