Індустріалбанк в ТОП 25 найнадійніших банків країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк в ТОП 25 найнадійніших банків країни

Особисті фінанси
11
Індустріалбанк вкотре покращив свої позиції в рейтингу стійкості банків, який формує портал «Мінфін». За підсумками четвертого кварталу 2018 року Індустріалбанк посів 21 рядок рейтингу.
Для створення рейтингу використовувалися дані звітності банків за підсумками 4 кварталу 2018 року, а також оцінка банку фінансовими аналітиками провідних українських компаній. Для отримання такої оцінки портал «Мінфін» опитав експертів компаній ICU, IBI-Rating та Експерт-Рейтинг.
Портал «Мінфін» окремо звів рейтинги стресостійкості, якій наразі особливу увагу приділяє Національний Банку України, а також рейтинг довіри вкладників. Індекс стресостійкості банків розраховується на підставі 6 показників: залежність банку від депозитів фізичних осіб, якості фондування, прибутковості, ліквідності, достатності капіталу і масштабу діяльності фінансової установи. В цьому рейтинг Індустріалбанк посів 19 позицію.
Рейтинг стійкості банків від порталу «Мінфін» — це щоквартальна оцінка діяльності банків на підставі інформації з офіційних та відкритих джерел. Повна методологія викладена тут.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас