В Канни! На кінофестиваль! З Mastercard Platinum від Індустріалбанку! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Канни! На кінофестиваль! З Mastercard Platinum від Індустріалбанку!

Особисті фінанси
18
Держателі платіжних карток MasterCard Platinum від Індустріалбанку можуть виграти «Подорож на Каннський кінофестиваль (м. Канни, Франція) на двох»! Така можливість є головним призом акції в межах проекту «Mastercard Більше». Акція триватиме з 15 лютого до 5 квітня 2019 року.
В Канни! На кінофестиваль! З Mastercard Platinum від Індустріалбанку!
У акції можуть взяти участь всі платіжні картки Mastercard Platinum від Індустріалбанку, що зареєстровані в програмі Mastercard Більше. Зареєструватися в програмі дуже легко на сайті bilshe.mastercard.ua.
Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали – при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. По 1 балу також накопичується при розрахунку карткою в метрополітені, фунікулері, швидкіснім трамваї міста Київ.
А далі достатньо обміняти накопичені 10 балів на можливість взяти участь у розіграші подорожі в Канни. Обмінювати бали можна необмежену кількість разів.
Головний приз враховує вартість авіапереліту Київ (Україна) – Ніцца (Франція) – Київ (Україна), трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання (Канни, Франція); проживання у готелі рівня не нижче 4 зірок; квитки на відвідування показу одного фільму згідно з програмою Каннського фестивалю 2019 року.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас